tag:blogger.com,1999:blog-1060623542829995259.post7966682323791906454..comments2023-11-03T07:15:00.614-07:00Comments on Forking Croatia: Grah i repa iliti grarepaKasandrahttp://www.blogger.com/profile/08550324916795405117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1060623542829995259.post-67712509477470029792018-03-07T00:07:28.783-08:002018-03-07T00:07:28.783-08:00Hvala vam puno. Na jesen ću se potruditi da pofotk...Hvala vam puno. Na jesen ću se potruditi da pofotkamo i kiseljenje repe i kupusa. Koliko znam, sve se nariba i nasoli, stavi u vreću i onda u kacu i poklopi se teškim kamenom i kroz mjesec dana otprilike je spremna za jelo. Obećajem da ćemo ove godine to i pofotkati i staviti na blog. Hvala vam što nas pratite :)Kasandrahttps://www.blogger.com/profile/08550324916795405117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1060623542829995259.post-36357620040593558872018-03-06T13:00:44.254-08:002018-03-06T13:00:44.254-08:00Nisam jela pasulj ni sa krompirom, ni sa kiselim k...Nisam jela pasulj ni sa krompirom, ni sa kiselim kupusom, a za kiselu repu nisam ni čula - to je neverovatno koliko ima kuhinja na ovo malo prostora. Mnogo mi se sviđa svaka od te tri ideje za pripremu pasulja. Ne znam da li biste nekada stavili post o tome kako kiselite repu, pošto mi taj proces uopšte nije poznat, a verujem da mnogima isto nije. Slike ovog posta su opet zanosne. Zaista uživam u vašim objavama.katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.com